zondag 20 april 2014

een eenvoudige, effectieve en goedkope manier om de gezondheid te bevorderen

Posted by admin on 18 februari 2010

Yvette Reisig neemt geen blad voor de mond wanneer we spreken over een eenvoudige, effectieve en goedkope manier om de gezondheid te bevorderen. “Ik spreek mijn cliënten aan over het wonder van MMS. Een wonder is niet alleen iets dat op bovennatuurlijke wijze tot stand komt. Een wonder is ook iets buitengewoons, dingen die gebeuren of bestaan maar onmogelijk geacht worden. MMS is zo’n wonder. Ik denk er goed aan te doen mensen over MMS te informeren en mijn cliënten te begeleiden bij hun behandeling met MMS. Dat is de kern van MMS clinics.”

 
Yvette Reisig is bestuurslid van de Stichting Behandel Wijzer, de organisatie die jaarlijks in Emmeloord een beurs organiseert waar het publiek kennis kan maken met de in Flevoland en de Noordoostpolder gevestigde praktijken voor alternatieve geneeskunde. Zelf behandelt ze particulieren in haar ‘Praktijk waterland’ en verleent ze haar diensten als personeelscoach middels haar bedrijf ‘Toast Consultancy’.
 
“MMS dingt mee in een ongelijke en door de farmaceutische industrie gedomineerde strijd om de krachtigste bestrijder van ziektekiemen ter wereld te worden. Bij MMS spreken we niet over een medicijn, maar over een simpele scheikundige substantie die reeds in 1814 werd uitgevonden: Chloordioxide. Chloordioxide is hetzelfde middel dat bijvoorbeeld ingezet wordt als desinfectiemiddel van ons drinkwater, bij de sterilisatie van medische laboratoria, operatiekamers en medische gereedschappen.”
 
Yvette zucht: “De hele medische wereld zal wel over me heen vallen als ik stel dat MMS in snel tempo de wereld zal veroveren als het gaat om de genezing van levensbedreigende ziekten. Noem de rijtjes maar op: malaria, kanker, HIV en aids, maar ook het H1N1 griepvirus zijn tegen dit goedkope paardenmiddel niet bestand.”
 
Een naam die onverbrekelijk verbonden is aan MMS is die van Jim Humble. Deze in Mexico woonachtige wereldreiziger is het geweest die in 2006 de genezende werking van chloordioxide vaststelde. Inmiddels wordt zijn vinding wereldwijd opgepakt.
 
“De ondersteunende werking van MMS is onvoorstelbaar snel, effectief en doeltreffend. Het middel kan volkomen veilig worden ingenomen en kost vrijwel niets. In vergelijking tot alle reguliere en alternatieve medicatie en behandelmethoden wint MMS de strijd op ieder terrein. Hoe dat kan ? Simpel. Het immuunsysteem gebruikt MMS om alle schadelijke ziektekiemen, bacteriën, virussen en parasieten te vernietigen en op te ruimen. Dit proces geschiedt zonder beschadiging van lichaamsvriendelijke, gezonde organismen, tast de darmflora niet aan en laat gezonde lichaamscellen in tact. Stel je eens voor, een lichaam gevrijwaard van levensbedreigende ziektekiemen. Dat staat gelijk aan het terugbrengen van het gezonde lichaam zoals die bij de geboorte was maar met de toegevoegde waarde van micro-organismen die het lichaam ondersteunen. Het immuunsysteem kan optimaal zijn werk doen. Om een voorbeeld te geven : ‘s Werelds meest dodelijke ziekte, Malaria, geneest met behulp van MMS in slechts enkele dagen. Stervende mensen kunnen met een paar dagen gewoon weer aan het werk. Geen enkele ziektekiem lijkt tegen MMS bestand te zijn. En een volledige clinic duurt nooit langer dan twee tot drie weken.”
 
Yvette stelt dat haar MMS clinics bedoeld zijn om mensen te informeren en bewust te maken van alternatieve methoden om de cliëntspecifieke klacht te behandelen. Er wordt vastgesteld welke rol het gebruik van MMS daarbij kan spelen. “Ik stel geen diagnose, schrijf geen medicijnen voor en verkoop geen MMS producten. Ik informeer en begeleid mijn cliënten op weg naar een snelle, effectieve verbetering van hun gezondheid op lichamelijk, emotioneel en mentaal-psychisch gebied. En daarbij ga ik ervan uit dat wonderen de wereld nog niet uit zijn.”
 
Bron: http://www.yvettereisig.com/mms.html

Comments are closed.

home | top