zondag 20 april 2014

MMS 1 Werking

MMS ontpopt zich als het meest krachtige middel tegen allerlei ziekte verwekkende bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Verbazingwekkend is dat het immuunsysteem deze substantie alleen gebruikt om de ziekteverwekkers te vernietigen en de goede bacteriën en cellen in het lichaam met rust laat. Dit komt doordat de ziekteverwekkers een veel lagere pH waarde (zuurgraad) heeft dan de rest van het lichaam. Bij veel behandelingen in de reguliere gezondheidszorg worden ook de gezonde cellen aangetast. MMS geneest geen ziektes maar zorgt er wel voor dat het immuunsysteem optimaal kan functioneren door pathogene stoffen te verwijderen zonder resistente ketens te ontwikkelen. De voormalige pathogeen transformeert door het oxidatieproces van de chloor-ion in een onschuldig zout. Bijwerkingen kunnen niet ontstaan doordat er geen residu overblijft in het lichaam.

Verschil tussen MMS1 en MMS2

De werking van mms1 is zodanig dat het NaClO2 de elektronenwolk die de moleculen, waaruit het pathogeen is samengesteld, bijeenhoud wordt opengebroken en daardoor de pathogeen vernietigd.

De werking van mms2 is zodanig dat de CaHCLO2 in het lichaam een lichaamseigen stof is die als zwakke antioxidant werkzaam is om te zorgen dat pathogenen geen kans krijgen zich te ontwikkelen.

De beide mmssen dienen dus als aanvulling op elkaar.